Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

Stress

Stress

Hola a tothom altra vegada.

Aquesta setmana he no he pogut postejar gaire a causa dels múltiples reportatges i entrevistes a les que m'he de sotmetre per tal se seguir sent el millor periodista del món mundial. A més a més, els meus 3 creadors no han pogut donar-me gaire idees més, perquè diuen que estan d'exàmens i que estan molt estressats.

A causa d'això, proposarem unes maneres amb què els/les joves de SantCugat poden combatre aquesta enfermetat que ens afecta a tota la nostra societat, com és l'estrès (en llenguatge sms seria s3).

 

En primer lloc, combinar les hores de son amb els estudis i l'oci. Personalment, quan parlo d'oci em refereixo a navegar per internet. Així doncs, aquells que vulguin entrar en uns estudis superiors que requereixin una nota de tall alta, hauràn d'augmentar la quantitat d'hores d'estudi i reduir l'oci. Això de la son, si s'arriba a organizar bé, es pot arribar a dormir unes 8 hores, que seria la quantitat ideal: menys hores no, que llavors estaríem parlant d'un suïcidi, però més hores seria magnífic, exquisit i deliciós pel cos.

En segon terme, els caps de setmana s'han de muntar correctament, és a dir: un dia de festa i/o parranda i l'altre de dormir + estudiar. Aquesta conclusió l'anomenarem Regla Justerini&Brooks. Amb aquesta regla, arribarem a equilibrar les hores d'oci, que és l'única activitat que permeto juntament amb la de dormir. D'aquesta manera, compaginant-ho amb estudiar 2 hores de 48 hores que té un finde, surt molt a compte i el rendiment setmanal augmentaria, a més a més de reduir l'estrès.

Finalment, i per què no se m'ocorre gaire més, a SantCugat del Vallès han obert una nova sala d'estudi. Us recordeu de la casa okupa?? Si home, sí.. la que fa uns 3-4 anys uns okupes van desfilar despullats pel carrer reclamant un nosequè... ara dubto si eren unes claus per la porta de la casa okupada, o un val de descompte pels cinemes.. ara no caic. Però el fet és que en aquella mítica casa okupa (també anomenada Torreblanca) ha estat reformada i té unes acollidores aules de 4-5 persones aïllades acústicament (o això sembla)... Això va molt millor per estudiar sense la pressió d'estar en silenci i amb l'opció d'estudiar en grup, a diferència de les biblioteques municipals.

 

Si això no us resulta bé per a reduir el vostre estrès, ara us facilito un telèfon i una direcció a la qual podreu acudir:

Telèfon: 000 111 222 (no us oblideu del +34 si truqueu des de fora d'Espanya)

Direcció: Carrer Fals, número 123, 1r 1a. 08172 Sant Cugat del Vallès, BCN

 

Espero respostes, i us demano que postegeu explicant els vostres mètodes anti-estrès... Tot i que no necesito consells (està clar, no??), us permeto comentar-hi una mica. Bon divendres nit!!

2 comentarios

èmbuuuul -

jajaja! sí! com el 555 Fake St dels Simpsons! xDDD

Carlets -

Colló si que us ho heu currat, no? jaajjaaj..

Per cert, molt bo el telèfon i la direcció!! Són molt creïbles, oi? xDDDD

Apa tituss... vagibeeee