Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

Final de la 3a temporada...

Final de la 3a temporada...

... de Cálico Electrónico!!! Sisisisisisi!! Coneixeu en Cálico Electrónico?? Fent un breu resum.. és un personatge d'una sèrie d'animació amb la finalitat de captar clients d'una botiga d'informàtica de Barcelona... però això és igual. En Cálico el podem definir com el superheroi espanyol (quan dic espanyol, dic espanyol.. tipus torrente, però fent gràcia) per excelència..

El tema és que se n'han fet tres, de temporades de la sèrie: les dues primeres les podem trobar penjades a la web de calicoelectronico.com , i la 3a, i de moment última, esta penjada a huerfanoselectronicos.com .. l'altre dia vaig tenir l'oportunitat de veure l'ultim capítol de la 3a temporada a la web de Huérfanos, i era realment bo..

Ara bé.. fer-vos un apunt abans de que els passeu a mirar: aquesta sèrie és per a gent realment freaky.. hi han coses que, si no teniu una cultura freak o bé, si no heu visionat els capítols anteriors, no arribareu a comprendre totalment i no arribareu al clímax de l'humor!!

 

Doncs bé.. us deixo tranquils. aviam si podeu mirar-vos algun que altre capítol

PostScriptum: Si no teniu ocasió ni temps de mirar-vos-els tots.. us recomano el 5è de la primera temporada o bé, algun dels ultims de la 3a temporada..

0 comentarios