Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

El futur truca a la porta ... li obrim?

Com ja deveu saber, YouTube és un dels espais web on més videos s'hi poden trobar. Per això, ja que sóc un referent del món de la informació a SantCugat, m'he dedicat a introduir al buscador de videos del mateix YouTube les paraules "Sant Cugat".

El video adjunt es la primera entrada que hi apareix. I ara veieu-lo 

Ja l'heu vist?? Doncs ara em pregunto: "Això és el futur de la nostra ciutat???" Doncs no anem bé.. NO - ANEM - BÉ. Com pot ser que haguem d'edificar el nostre futur sobre aquesta mena de gent / éssers?? I després hi ha qui diu que España va bien ... Si home!! Com ha d'anar bien Espanya amb aquest jovent tan esbojarrat?.

Com a símbol d'aquesta societat on-linistica, proposo unes reformes estatutàries que eduquin millor a la canalla. D'aquesta manera, prou mirar la tele a les 8h del matí!!! En Doraemon, un gat robot amb una panxa immensa on guardar totes les andròmines que posseeix, que ajuda a un nen ploraner, en Nobita, a defensar-se d'un noi de la seva mateixa edat que fa un metre vuitanta NO ÉS SERIÓS!! I no tan sols és una crítica als dibuixos japonesos... Com pot començar el ClubSuper3 a les 7h30 un cap de setmana???? Què volen aquests, que els nanos no dormin pensant que han de llevar-se del llit per mirar el Bob Esponja?? Va home va... vés a collir bolets. Com a mesura contra aquesta tele-programació, proposo que reventem l'audiència de TVSC (televisió Sant Cugat pels foranis /forànies) i admirem la magnífica tira de publicitat de 23 hores diàries i els maravellosos 60 minuts de telenotícies que editen cada 14 dies. Això si que és cultura!!!

Així doncs, ja que la canalla de fora de SantCugat deu ser molt desafortunada per no tenir la senyal de TV de TVSC, al menys, vosaltres, nois i noies de STC, espavileu-vos i sintonitzeu la nostra televisió.

Us va el futur!!!

Apali... salut a totes!! (les personesRiendo)

0 comentarios