Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

Rumors

Rumors Si us hi fixeu en aquest article que ha sortit en l'edició d'avui del diari 20 minutos, la repercussió dels rumors és immensa!! Fixeu-vos-hi en aquests retalls:

>> "Cómo nacen. Se suelen crear a partir de una comunicación poco clara de un informante. Al no estar totalmente definido lo que ha dicho, cabe la posibilidad de que el receptor rellene esa falta de información con datos que encajan perfectamente en la historia, sean o no ciertos."

Cabe la posibilidad, diu... és clar que cabe.. és del tot ben segur.. avui en dia no hi ha ningu que respecti els límits morals i ètics fixats per conveni per tota la societat (sempre hi ha algú que t'ho vol rebatre tot, i que sempre vol tenir la raó, si...). A més a més, surt una classificació per àmbits i en remarco aquests:

>> "Los más oídos

Cambio de examen. "Se comenta que se cambian las fechas...» o «se ha anulado por indisposición del profesor, porque alguien ha robado las preguntas...".

Profesores. "Con ése no se aprueba nunca...» o «se aprueba fácil, tiene relaciones demasiado cercanas con los alumnos...".

Compañeros. "Cristina y Manolo se han liado, lo sé de buena fuente...», «Antonio siempre ha sido el favorito del jefe...".

 

Us sonen, oi? Doncs us proposo que, ja que tinc moltíssima son avui (serà de tant estudiar, segur...) que, els que postegeu, busqueu alguna manera per tal d'evitar crear rumors.. o si més no, si ja s'ha creat, tractar d'evitar difondre'ls..

Vinga, ens la veiem!!

0 comentarios