Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

Cuando el río suena ...

Després d'un petit impass per anar al lavabo i tornar, us torno a dirigir al diari 20minutos, a l'article "Cortan los libros por temas para ir a clase". Sisisisi... flipant.. els pares d'uns alumnes murcians han decidit tallar-los-hi (les pàgines dels llibres). Això és així a causa dels problemes d'esquena que ocasionen el pes dels llibres a l'esquena dels noiets.

M'ha fet gràcia veure com el final de l'article comenta que "el problema se solucionaría si las editoriales hicieran libros que se pudieran anillar, así como con la colocación de taquillas en los centros", explica Ginés Martínez."... oh si, es clar! Col.locació de taquilles... ara bé.. i si en el cas que les taquilles estiguéssin propenses al trencament per part de certs alumnes?? O en altres paraules...les taquilles mai restaran noves!!! Sempre hi ha algun graciós que es dedica a "petar" taquilles... solució??

Instem al director de qualsevol institut de SantCugat, per exemple el de l'Angeleta Ferrer (vinga Joan, tu pots!!) a que ens doni la seva opinió al respecte.. i si realment creu, com menciona el senyor Ginés (l'home d'abans) que les taquilles són la salvació

No val dir com a argument que "les taquilles no es tancaran si els alumnes són respectuosos"... sempre hi ha males bèsties soltes per les classes.. va vinga.. a veure qui és capaç de mullar-se!!

ɗéw ə tótə lə kitʃɑʎə] :)

0 comentarios