Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

Xecs

Xecs

Ben curiosa és la notícia que podem trobar a El Periódico Digital , amb un titular insòlit: Detingut als EEUU un home que va intentar cobrar un xec signat per Déu. Explicaré breument el tema.

Es veu que el paio va intentar cobrar un xec de 50.000 dòlars (uns 8 milions de les antigues pessetes) signat per "Rei salvador, Déu de Déus" i altres maneres de referir-se a Déu. Finalment el van detindre al banc on pretenia cobrar-lo. A més, el van culpar de frau, intimidació i resistència a l'autoritat, perquè no es va deixar detindre fàcilment.

No ens pensem que això ha succeït als EUA, però només hi passa allà. A qualsevol lloc del món hi ha gent penjada com aquest, i a Sant Cugat mateix s'ha donat el cas d'un adolescent, el cas del qual està pendent d'una tercera compareixença als jutjats, que va robar una botiga. Però la cosa no es queda aquí: va robar una primera vegada roba, i res. El tema és que la robava i la depositava a un cotxe estacionat a la sortida de la botiga. Va entrar una segona vegada, i va sortir corrent, ja que el van veure.. Conseqüentment la dependenta va trucar a la policia. No content amb aquest "èxit", el noi va entrar un altre cop (!!!!) i aquesta vegada el van pescar ... flipant...

Si robar ja està malament, i si ja has aconseguit robar dues rondes de roba... (m'estic posant en la ment d'un lladregot d'aquests).. dic jo: "No hi tornis, que et coneixeran" Tros d'ase!!! Això és el que li vaig dir al noi de la història, conegut meu (és un penques, no pas un amic meu).

Doncs bé.. la notícia del principi pot succeir a qualsevol lloc del món... i ja he demostrat com a StQ també passen coses de freaks d'aquests..

Apa!! Hasta la vista a tots!!

 

1 comentario

lacatedraldelmar -

També a Sant Cugat me'n van explicar d'un que va demanar un taxi per telefon mòbil i quan va arribar va intimidar el taxista i li va robar els diners. La policia només va haver de retrucar al núm enregistrat al mòbil del taxista... Potser era el mateix tros d'ase?