Blogia
donCUGATTI | Sant Cugat

Estadístiques

Estadístiques

Estadístiques hi ha per tot arreu. Fins i tot, podem dir que han format part del nostre vocabulari irònic i ens fan riure de tant en tant.

Per això, buscant per la xarxa he trobat la representació d'una d'aquestes estadístiques: Com tots sabeu bé, les estadístiques diuen que cada 30 segons un conductor borratxo atropella una persona. Doncs bé, he donat amb aquesta pobra persona i és ben cert que no passa pels seus millors moments. Us passo el video d'aquest pobre home que a hores d'ara, deu estar encara a la UVI o en coma..




És molt gore, sisi.. estic d'acord.. però està molt ben pensat!!

Un altre lloc on podem veure les estadístiques és en l'ensenyament, i ho mostraré mitjançant l'experiència (poca) que tinc: si faig un flaixbac i mirem enrere, al temps quan vam començar els de la meva quinta els estudis, jo me'n recordo de que als alumnes més avantatjats, ens permetien accedir a l'ordinador després d'acabar les tasques de classe... i l'ordinador era el més rudimentari que us pugueu imaginar: un 386 que funcionava amb MS-DOS encara.. estic parlant de quan teniem 6 anys, allà al 1995... doncs si... i estadísticament s'ha comprovat que actualment, l'impacte de les TIC (tecnologies de la informació i comunicació) han anat prenent un lloc bastant important dins la nostra societat: qui no té una aula d'informàtica a l'institut, per rudimentària que sigui?? qui no ha presentat mai un treball passat a ordinador (per poc que sigui)?? qui no ha buscat mai informació a internet sobre qualsevol cosa?? Aquí està el kit de la qüestió.. vull arribar a mostrar-vos la conclusió, públic, que les estadístiques ens mostren, per molt parcial que sigui, una gran part de la realitat on vivim.. és un altre aspecte més lligat amb les estadístiques que volia remarcar.

Per no acabar d'una manera gaire seca el post d'avui, us passaré algunes estadístiques que m'he trobat per aquest gran món virtual.

> Les xifres no menteixen, però els mentiders també n'utilitzen, de xifres.

> L'estadística és la primera de les ciències inexactes

> L'estadística és una ciència que demostra que si el meu veí té dos cotxes i jo no en tinc cap, els dos en tenim un.

> 2+2=4,52 IVA inclòs

> Quatre de cada cinc persones creuen que la cinquena és imbècil

> T'he dit deu milions de cops que no exageris!!!

> Les estadístiques són com un banyador: mostren l'atractiu, i amaguen allò vital.

 

Aixì acabem per avui.. qui sap si entre demà i passat ja tindré les frases de profes a punt.. !!

Finalment us passo el link de la web d'en Miquel Pujadó , un home que en sap moltíssim de música i cinema.

4 comentarios

julen -

jaja.. que risas con los chistes!!!

hay muchos mas, aunque es una buena seleccion.. los colgaos que estudian mates deben saber unos cuantos mas de estos!! xDDDDDDDDDD

venga locos!!

unaflornofaestiu -

En Miquel estarà content, ara li envio l'adreça d'aquest bloc tan florit.

Don Cugatti -

Pidenxandri, pidelacarena, individu anonim amb mot de vegetal...

miri's l'enllaç del final que li agradara!! ;)

el lacra -

jajajajaaja!! k gore se videoo ajaajjaja.. cambio traje xopolvo por pierna ortopedica jaajajaj